Σχετικά με εμάς

Σε ένα όμορφο και γραφικό περιβάλλον στην Χαλκιδική, που το πράσινο της φύσης και το γαλάζιο της θάλασσας δημιουργούν ένα ξεχωριστό σκηνικό, θα βρείτε τα Νεόκτιστα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια μας “La Casa di Giorgio” τα οποία είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τουρίστες από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο προσφέροντάς τους μία ξεχωριστή διαμονή στην Νικήτη Χαλκιδικής.

Πρόκειται για 6 πλήρως εξοπλισμένα, άνετα και φωτεινά δωμάτια Studio, & 6 πλήρως εξοπλισμένες, άνετες και φωτεινές Μεζονέτες, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια, οικογένειες και παρέες κατά τους θερινούς μήνες. 

Σας προσφέρουμε κάθε δυνατή πολυτέλεια, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να χαλαρώσετε με απόλυτη ηρεμία και ιδιωτικότητα μέσα σε μία φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα. 

Εάν ονειρεύεστε μια ξεχωριστή διαμονή φέτος το καλοκαίρι στην Χαλκιδική, τα νεόκτιστα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας “La Casa di Giorgio” αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς. Ανακαλύψτε την πανέμορφη Νικήτη Χαλκιδικής και αφήστε το καταπράσινο τοπίο, τα αξιοθέατα και τις μοναδικές παραλίες να σας συναρπάσουν και να δημιουργήσουν για εσάς ανεπανάληπτες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Παροχές

LA CASA DI GIORGIO - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Χαλκιδική - Δωμάτια Χαλκιδική - Ενοικιαζόμενα Χαλκιδική